Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT

HOME / PRODUCTIES

PRODUCTIES

Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT
NIEUW: Video producties

Van bedrijfsvideo’s, reviews en acteerproducties tot aan het nieuws dat we met- en voor jou bedenken

Met een team van professionals zoomen we in op je ID om vervolgens een heldere video marketingstrategie te kunnen creëren. We bieden, i.s.m. met Chapterv.nl, maatwerk en kijken ernaar uit om jouw mensen, diensten, en- of producten op de meest betekenisvolle manier te kunnen presenteren.

Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT
Producties

Sinds 2012 vertegenwoordigt Petra Kagchelland (oprichtster van Studio P-ACT) theatertalent. Al snel ging Studio P-ACT over tot het zelf produceren van theatervoorstellingen voor volwassenen en jeugd. “We begonnen met kleine eindvoorstellingen en zijn uitgegroeid tot producent van kleine maar ook grote zaal producties en theaterevenementen op locatie.”

In de loop der jaren heeft Petra Kagchelland veel gerenommeerde theatermakers om zich heen verzameld. Samen met het enthousiaste team van P-ACT wordt in Perron-3 hard gewerkt om van iedere productie een succes te maken. “De opdrachtgever heeft een idee, wij gaan die uitwerken, script wordt geschreven, acteurs gecast. Vervolgens wordt decor, licht, geluid en kostuums ontworpen en wordt er door de cast druk gerepeteerd. In de week voorafgaand aan de eerste voorstelling komt alles voor het eerst samen op het toneel… en uiteindelijk in het theater of bij u op het Plein!

FOTO'S

Slider acteerlessen Studio P-ACT