Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT

HOME / PRODUCTIES

PRODUCTIES

Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT
Tante Sjaan

Tante Sjaan is de hoofdpersoon in de gelijknamige (kinder)theatervoorstellingen “Tante Sjaan & de verrassing voor de Sint” “Tante Sjaan & de spokenbruiloft”, “Tante Sjaan en de verdwenen eieren”,” Tante Sjaan & het spiegelhotel” & “Tante Sjaan en haar dromen voor de Sint”

Studio P-ACT (bedenker en producent van Tante Sjaan) is een unieke samenwerking aangegaan met directeur Anton Steenbergen en zijn team van Perron-3 te Rosmalen. Door de professionele & energieke samenwerking kunnen deze partijen minimaal 3 keer per jaar een sfeervolle middag in de vorm van activiteit en een toneelvoorstelling aanbieden! Tante Sjaan is de regeltante van het culturele centrum Perron-3. In tegenstelling tot de gastrollen is Tante Sjaan vaak slordig, vergeetachtig en gaat er altijd iets mis als zij opgeroepen wordt om een ludieke dag te organiseren. Tante Sjaan is te herkennen aan haar opvallend gekleurde kleding, de vrolijke toefjes in haar kapsel en specifieke make -up. De voorstellingen van Tante Sjaan worden door Petra Kagchelland & haar team van Studio P-ACT speciaal voor de club-3 van Perron-3 op maat gemaakt en geschreven.

Acteerlessen voor kinderen Studio P-ACT
Producties

Sinds 2012 vertegenwoordigt Petra Kagchelland (oprichtster van Studio P-ACT) theatertalent. Al snel ging Studio P-ACT over tot het zelf produceren van theatervoorstellingen voor volwassenen en jeugd. “We begonnen met kleine eindvoorstellingen en zijn uitgegroeid tot producent van kleine maar ook grote zaal producties en theaterevenementen op locatie.”

In de loop der jaren heeft Petra Kagchelland veel gerenommeerde theatermakers om zich heen verzameld. Samen met het enthousiaste team van P-ACT wordt in Perron-3 hard gewerkt om van iedere productie een succes te maken. “De opdrachtgever heeft een idee, wij gaan die uitwerken, script wordt geschreven, acteurs gecast. Vervolgens wordt decor, licht, geluid en kostuums ontworpen en wordt er door de cast druk gerepeteerd. In de week voorafgaand aan de eerste voorstelling komt alles voor het eerst samen op het toneel… en uiteindelijk in het theater of bij u op het Plein!

FOTO'S

Slider acteerlessen Studio P-ACT