Acteerlessen voor volwassenen bij Studio P-ACT

HOME / ACTEERLESSEN / VOLWASSENEN

VOLWASSENEN

Acteerlessen introductiecursus volwassenen Studio P-ACT
Acteren niveau 1 en 2

Middels spelopdrachten die aangereikt worden door coach Lenneke Maas ontwikkel je tijdens deze cursus verschillende vaardigheden. Deze vaardigheden kun je actief inzetten in je spel én in je dagelijks leven.Een selectie van de technieken die aan bod komen: accepteren,associëren, incasseren, werken vanuit emotie, conflict en status. Wij maken onze cursussen op maat. (zeer goede mogelijkheden tot ventileren).

Recensie:
"Acteren is voor mij een creatieve tegenhanger voor de routine waar ik dagelijks mee te maken krijg op mijn werk. Bij acteren laat ik de ratio als eerste los en de emotie aan. Dat geeft me ruimte en inspiratie op de vloer en in mijn hele dagelijkse leven."


<>
Voor wie: beginners en enige ervaring
Aantal lessen: 4 woensdagen van 20.00 - 22.00
Docent: Lenneke Maas
Start: woensdag 8 september 2021
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €118,00 incl 9% btw
Acteerlessen improvisatietheater Studio P-ACT
Vervolg acteren niveau 1 en 2

In dit blok ga je samen met coach Myrthe Blankers reflecteren op je eigen spel en op dat van anderen. In deze 4 lessen staat 1 ding centraal; Spelen! En veel! Op 100 manieren. Elke brein en lichaam heeft zoveel associaties en deze gaan we op de vloer zien. Improvisaties met humor en diepgang, fysiek spel en ritmische groepsimprovisaties. Vooral veel doen en weinig denkwerk. (Onze studio beschikt over zeer goede mogelijkheden tot ventilatie.)

Voor wie: geen ervaring vereist
Aantal lessen: 4 avonden 20.00 - 22.00
Deelnemers: maximaal 10
Coach: Myrthe Blankers
Start: donderdag 9 september 2021
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €118,00 incl 9% btw
Burlesque Studio P-ACT
Productiegroep 2022

Gedurende 15 repetities werken we naar de premiere toe. We brengen onze voorstelling 2 of 3 avonden ten tonele in de kleine zaal van Perron-3. Door de unieke samenwerking met scriptschrijfster Sophie Fleur Verbiesen brengen we het verhaal en de karakters tot leven. De producties van Studio P-ACT zijn komisch, herkenbaar en veelzijdig te noemen. Daar ligt de kracht van P-ACT. Deelnemers van de productiegroepen hebben de cursus acteren niveau 1 en 2 gevolgd. Meld je aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ter info: De productiegroep werkt met een wachtlijst.

Voor wie: ervaring vereist - b.v. acteren 1 en 2 door Lenneke Maas
Aantal lessen: 15 repetities van 19.45 - 22.15
Docent: Petra Kagchelland
Start: UITGESTELD i.v.m. Corona
voorstellingen: n.n.t.b.
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €445,-
Productiegroep Studio P-ACT
Productiegroep

Gedurende 15 repetities werken we naar de premiere toe! Twee avonden spelen we onze voorstelling in de kleine zaal van Perron-3. Bij Studio P-ACT heerst een speelse, luchtige sfeer waarin gezocht en uitgeprobeerd kan worden. Dit is nodig om samen op zoek te kunnen gaan naar de gekte binnen een scene of juist de schoonheid van een kwetsbaar moment. Het inzetten van jouw kracht en het verbreden van je spelpalet! Daar ligt de kracht van P-ACT. Door de unieke samenwerking met scriptschrijfster Sophie Fleur Verbiesen brengen we het script en de karakters tot leven. Wil je meer informatie over het script en werkwijze van P-ACT? Neem contact op middels contactformulier.

Voor wie: ervaring vereist - b.v. acteren 1 en 2 door Lenneke Maas
Aantal lessen: 15 donderdagavonden van 19.45 - 22.15
Deelnemers: maximaal 10
Docent: Petra Kagchelland
Start: 2022
Voorstelling: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €445,-