Acteerlessen voor volwassenen bij Studio P-ACT

HOME / ACTEERLESSEN / VOLWASSENEN

VOLWASSENEN

Acteerlessen introductiecursus volwassenen Studio P-ACT
Stoomcursus acteren

Samen met Lenneke Maas leer je reflecteren op je eigen spel en op dat van anderen. Je wordt je bewust van jouw fysieke spel en jouw kwaliteiten op de vloer. Je leert ze te hanteren en weet deze in te zetten waardoor je grip krijgt op jouw materiaal. Voor beginners en cursisten met enige ervaring. (minimaal 8 inschrijvingen. Geen lessen tijdens schoolvakanties)

Recensie:
"Acteren is voor mij een creatieve tegenhanger voor de routine waar ik dagelijks mee te maken krijg op mijn werk. Bij acteren laat ik de ratio als eerste los. De ratio uit, de emotie aan. Dat geeft me ruimte en inspiratie, die ik niet alleen op de vloer maar in mijn hele dagelijkse leven kan toepassen."


Voor wie: beginners en enige ervaring
Aantal lessen: 5 woensdagen van 19.30 - 22.00
Deelnemers: maximaal 10
Docent: Lenneke Maas
Start: Woensdag 8 mei
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €142,50
Acteerlessen improvisatietheater Studio P-ACT
Improvisatievaardigheden 1

Wat je improviseert spreek je niet af, maar hoe je het doet wel. Een interessante improvisatie, humoristisch of serieus, valt of staat met de bewuste inzet van improvisatievaardigheden. Die vaardigheden ontwikkel je tijdens deze 6 weekse cursus. Na deelname kun je de vaardigheden actief inzetten in je spel én in je dagelijks leven. Je zult sneller schakelen, assertiever worden, beter luisteren, communiceren en presenteren. Bijna al je interacties met anderen zijn immers geïmproviseerd. Een selectie van de technieken die aan bod komen: accepteren, definiëren, associëren, incasseren, verhaalopbouw, logica, werken vanuit emotie, conflict, status.

Voor wie: enige ervaring vereist
Aantal lessen: 6 avonden 19.30 - 22.00
Deelnemers: maximaal 12
Coach: Roy Tomeij
Start: dinsdag 3 september 2019
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €168,-
Burlesque Studio P-ACT
Productiegroep vervolg

Gedurende 15 repetities werken we naar de premiere toe. In een weekend spelen we onze voorstelling 3 avonden in de kleine zaal van Perron-3. Door de unieke samenwerking met een scriptschrijfster brengen we het verhaal en de karakters tot leven. De producties van Studio P-ACT zijn komisch, herkenbaar en veelzijdig te noemen. Daar ligt de kracht van P-ACT. Meld je aan voor de productiegroep en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. NB De productiegroep werkt met een wachtlijst.

Voor wie: Enige ervaring vereist
Aantal lessen: 15 donderdagen van 19.45 - 21.15
Docent: Petra Kagchelland
Start: donderdag 31 oktober 2019
voorstellingen: o.v.b. 12, 13,14 maart 2020
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €375,-
Productiegroep Studio P-ACT
Productiegroep - Samen een voorstelling maken

Gedurende 15 repetities werken we naar de premiere toe! Twee avonden spelen we onze voorstelling in de kleine zaal van Perron-3. Bij Studio P-ACT heerst een speelse, luchtige sfeer waarin gezocht en uitgeprobeerd kan worden. Dit is nodig om samen op zoek te kunnen gaan naar de gekte binnen een scene of juist de schoonheid van een kwetsbaar moment. Het inzetten van jouw kracht en het verbreden van je spelpalet! Daar ligt de kracht van P-ACT. Door de unieke samenwerking met een scriptschrijfster brengen we het verhaal en de karakters tot leven. Wil je meer informatie over het script en werkwijze van P-ACT? Neem contact op middels contactformulier.NB De productiegroep werkt met een wachtlijst.

Voor wie: ervaring vereist. (Deze cursus is vol)
Aantal lessen: 15 donderdagavonden van 19.45 - 22.15
Deelnemers: maximaal 10
Docent: Petra Kagchelland
Start: 9 mei 2019
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €375,-