Acteerlessen voor volwassenen bij Studio P-ACT

HOME / ACTEERLESSEN / VOLWASSENEN

VOLWASSENEN

Acteerlessen introductiecursus volwassenen Studio P-ACT
Introductiecursus

Samen met Lenneke Maas worden er scenes gecreëerd op basis van improvisaties en bestaande teksten. Je leert reflecteren op je eigen spel en op dat van anderen. Je wordt je bewust van je kwaliteiten op de vloer. Je leert ze te hanteren en weet deze in te zetten en je krijgt grip op jouw materiaal. Voor beginners en cursisten met enige ervaring. (minimaal 8 inschrijvingen. Geen lessen tijdens schoolvakanties)

Recensie:
"Acteren is voor mij een creatieve tegenhanger voor de routine waar ik dagelijks mee te maken krijg op mijn werk. Bij acteren laat ik de ratio als eerste los. De ratio uit, de emotie aan. Dat geeft me ruimte en inspiratie, die ik niet alleen op de vloer maar in mijn hele dagelijkse leven kan toepassen."


Voor wie: beginners en enige ervaring
Aantal lessen: 6 woensdagen van 19.30 - 22.00
Deelnemers: maximaal 10
Docent: Lenneke Maas
Start: Woensdag 12 december
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €197,50 incl. eindpresentatie
Acteerlessen improvisatietheater Studio P-ACT
Studio P-ACT improvisatietheater

Improvisatietheater is interactief, humoristisch en verrassend. Ter plekke worden de personages, de dialogen en het verhaal verzonnen. In Nederland vooral bekend van de tv programma’s De Lama’s & De vloer op. De eerste cursusavond werken we aan korte improvisatievormen en de tweede cursusavond werken we aan lange improvisatievormen.

Voor wie: geen ervaring vereist
Aantal lessen: 2 avonden cursus 19.30 - 22.00
Deelnemers: maximaal 12
Docent: Judith de Roos
Start: dinsdag 9 en 16 april 2019
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €59,-
Burlesque Studio P-ACT
Burlesque

Waarom Burlesque bij onze acteerstudio? Non-verbale communicatie is 80% van onze communicatie. Het ontdekken en inzetten van jouw kracht en het verbreden van jouw fysieke communicatiepalet komt aan bod bij Burlesque. M.a.w. Sta in je vrouwelijke kracht! Hoe communiceert je lijf en leer de kunst van het verleiden. Burla (Burlesque) betekent "Joke" grap, dus behalve de verleiding staat ook de humor centraal. We bewegen vrouwelijk, teasen en werken aan een choreografie en burlesque loopjes. Je zult jezelf versteld doen staan!

Voor wie: Alle vrouwen :)
Aantal lessen: 3 maandagen van 19.30 - 21.00
Docent: Elles de Graaf
Start: maandag 25 maart 2019
Meenemen: hakken
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €57,50 (excl 9% btw)
Productiegroep Studio P-ACT
Productiegroep - Samen een voorstelling maken

Gedurende 15 repetities werken we naar de premiere toe! Twee avonden spelen we onze voorstelling in de kleine zaal van Perron-3. Bij Sudio P-ACT heerst een speelse, luchtige sfeer waarin gezocht en uitgeprobeerd kan worden. Dit is nodig om samen op zoek te kunnen gaan naar de gekte binnen een scene of juist de schoonheid van een kwetsbaar moment. Het inzetten van jouw kracht en het verbreden van je spelpalet! Daar ligt de kracht van P-ACT. Wil je meer informatie over het script en werkwijze van P-ACT? Neem contact op middels contactformulier.

Voor wie: enige ervaring vereist (bv Introductiecursus)
Aantal lessen: 15 donderdagavonden van 19.45 - 22.15
Deelnemers: maximaal 10
Docent: Petra Kagchelland
Start: o.v.b. 9 mei 2019
Waar: Perron-3 te Rosmalen
Prijs: €375,-